Image

Een kijkje in mijn portfolio

Image
Image

Bruiloften

 

Druk bezig met het plannen van jullie grote dag? Dat is al een hele mooie tijd, maar de dag zelf moet natuurlijk de mooiste dag worden.

 

Om te zorgen dat er geen herinnering verloren gaat aan die dag, kan ik een mooie video voor je maken waarop alle hoogtepunten, maar ook de sfeer in beeld wordt gebracht.

Een greep uit de projecten

Image

STATIONERY

 

Bij een evenement zoals een bruiloft hoort een mooie huisstijl die je op al je communicatie uitingen kunt gebruiken. Zo herkent de ontvanger altijd dat het bij jou vandaan komt.

 

De stationery, zoals bijvoorbeeld een trouwkaart of een uitnodiging, maak ik dan ook op basis van jouw wensen en ideeën en samen maken we er iets moois van.

Image

Websites

Jouw verhaal via een website? Dat kan! Via een website kun je gemakkelijk in woord en beeld jouw verhaal te vertellen. Je kunt er veel op kwijt, maar je kunt het ook simpel houden. Het ontwerp kan helemaal aangepast worden aan je wensen, zodat jouw website op de beste manier jouw verhaal uitstraalt.

We maken websites op basis van het CMS WordPress, waardoor er van alles mogelijk is. Van kleine websites tot de meer complexe systemen, wij kunnen je daarbij helpen.