Maak mooie herinneringen voor later

Image

Leg jullie liefde vast op film

Jullie liefde voor elkaar vastleggen op film. Daar hoef je niet meteen voor te trouwen. Dat kan op elk moment van jullie leven. Of het nu een pre-wedding filmpje is als onderdeel van jullie digitale uitnodiging voor je bruiloft of een filmpje van jullie en eventueel jullie kinderen om te vieren dat jullie 10 jaar bij elkaar zijn. Met een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar graag vast. Prille liefde of liefde die al veel heeft overwonnen in het leven, het is allebei even mooi en dierbaar.

Met een video wordt er niet alleen een momentopname gemaakt, zoals met fotografie, maar jullie expressies en emoties komen echt tot leven, zodat je later altijd een complete herinnering hebt aan jullie liefde.

  • LOVESHOOT

    175,- incl. btw

  • 1 uur filmen
  • 1 locatie
  • Filmpje van 3 a 4 minuten
  • Exclusief reiskosten
  • Ik heb interesse!

Heb je extra wensen? Laat me dit dan weten door een berichtje te sturen via het contactformulier.

Loveshoot

Samen kiezen we een mooie locatie en tijdstip. Trek je mooiste kleding aan, neem eventueel wat attributen mee die bij jullie passen en zet je romantische modus aan! Ik probeer zoveel mogelijk spontane beelden te schieten in ongeveer een uur, zodat het echt bij jullie past, maar mocht je wat hulp nodig hebben, dan geef ik natuurlijk wat aanwijzingen. Het draait tenslotte om jullie wensen!

Filmpje

Na afloop ga ik aan de slag met jullie filmpje. Ik kies de mooiste beelden uit en verwerk ze tot een mooi filmpje. Op basis van jullie muzieksmaak zoek ik een mooi nummer uit wat erbij past, zodat het een mooi geheel wordt waar jullie jaren later nog van kunnen genieten.

Opleveren

Jullie loveshoot film wordt op Vimeo geplaatst en digitaal naar jullie opgestuurd. Zo raak je je filmpje nooit kwijt en kun je hem altijd en overal terugkijken!