Image

The Arthunters

Image
Image

Internationaal platform voor designers

Lang geleden begonnen als schoolopdracht, ondertussen uitgegroeid tot internationaal bekende design blog. TheArthunters is gericht op alles wat te maken heeft met webontwikkeling en design. De site biedt designers de mogelijkheid om hun werk te delen en commentaar te geven op het werk van anderen. Daarnaast is het onze speelgrond voor technische toepassingen.

De ontwikkeling van bijvoorbeeld een WordPress plugin, het testen van nieuwe technieken en het toepassen van nieuwe design ideetjes, het testen van het werken met Content Delivery Networks, Cloudflare, Server aanpassingen, compressie van afbeeldingen, niets is hier te gek.

Image

De plugin

Een van de grootste projecten binnen deze website is onze WordPress plugin; De Color Palette Generator. Voor elke afbeelding in de media library genereren wij een palette van 10 meest voorkomende kleuren. Deze bundelen we onder 20 hoofdkleuren die we vervolgens in de zoekfunctie van de website beschikbaar maken.

Zo filteren we al het werk wat geüpload wordt op kleur en bieden we vervolgens weer de mogelijkheid om binnen een kleur naar een bepaald onderwerp te zoeken.

Bekijk meer websites