Image

Bruiloft Stationery Dandy & Anne-Marije

Image
Image

Fleurige bloemen en groene takjes

Mijn lieve vriendin Anne-Marije en (inmiddels) haar man Dandy zijn op 26 mei 2018 getrouwd. Ik was dan ook vereerd toen ze aan mij vroegen of ik hun trouwkaart wilde ontwerpen. Beiden zijn echte natuurliefhebbers en genieten van lange wandelingen en fietstochten door bossen en langs mooie plekken met wilde bloemen. Het was al snel duidelijk dat dit een belangrijk deel in het ontwerp van de kaart zou gaan worden. Met veel liefde, plezier en aandacht voor hun wensen heb ik een mooie combinatie van fleurige bloemen en groene takjes verwerkt in de kaart.

Samen met de verge textuur, een papiersoort die je echt wilt voelen, en hun foto in het bos kreeg deze kaart een mooie en natuurlijke uitstraling. Naast de kaart mocht ik ook de brief van de ceremoniemeesters en de liturgie in deze stijl ontwerpen. Het was een feestje om aan te werken en een eer dat dit deel uitmaakte van de dag waarop een stralend bruidspaar elkaar het ja-woord gaf.

Wij houden van het bos, van bloemen en mooie kleuren. Dat was nog een hele uitdaging om een bossfeer en wildbloemen samen te voegen tot 1 mooie style. Pauline heeft heel goed naar onze ideeën geluisterd en door haar talent, creativiteit en eindeloze geduld (we veranderden nog weleens van gedachten ☺) is onze trouwkaart prachtig geworden! De kaart past helemaal bij ons en bij onze dag! Doordat we wat later waren met foto’s maken voor de kaart hadden we helemaal niet zoveel tijd meer om de kaart te maken, Pauline heeft het mogelijk gemaakt door haar snelle service en harde werken. Het is ook zo leuk en tof dat de liturgie voor de kerkdienst ook helemaal bij de kaart past, dat maakt het helemaal compleet en de kerkdienst extra mooi 😃
Bedankt lieve vriendin, we zijn super blij en trots op onze kaart!

Anne Marije & Dandy